Agenţie de turism

Agenţie de turism

Agenția de turism ”Faitur-M” este un tour-operator ce oferă servicii de înaltă calitate în domeniul călătoriilor, atât pentru turiști individuali sau grupuri cât și pentru oameni de afaceri sau corporații.

Vă oferim cea mai buna oportunitate de a experimenta noi aventuri, de a vă îndeplini visele călătorind în cele mai diferite destinații.

Asigurăm rezervări pentru hoteluri și pensiuni atât în țară cât și în străinătate, bilete de odihnă și tratament precum, și pachete turistice complexe ce integrează transportul aerian sau terestru prin intermediul autocarelor sau microbuzelor cu cazări, vizitare de obiective turistice, etc;

Agenția de turism ”Faitur-M” are ca obiectiv consilierea clienților în vederea alegerii sejurului potrivit precum și furnizarea de soluții optime din punct de vedere al calității serviciilor la un preț avantajos, precum și satisfacerea cerințelor turiștilor prin dezvoltarea unor relații de durată, bazate pe încredere, cu clienții noștri, atât persoane fizice, cât și companii.

Scopul nostru este asigurarea de servicii turistice de cea mai bună calitate din punct de vedere al eficienței, standardelor profesionale și excelenței în activitatea de turism.

Vă mulțumim pentru timpul pe care ni-l acordați și sperăm ca acesta să fie primul pas către o relație de lungă durată de care suntem siguri că vor beneficia ambele părți.

În cazul în care aceste rânduri au reușit să vă capteze măcar curiozitatea de a ne testa posibilitățile, așteptăm cu interes solicitările Dumneavoastră pe care vom face tot posibilul sa le soluționăm cu succes!

Adresa

str.Kiev 48-A, mun.Bălţi, Republica Moldova

FORMULAR DE CONTACT

CONTACTEAZĂ-NE